Oppsummering

Okei dette blir tidenes mest oppramsende innlegg med en haug av oppdateringer på hva som har skjedd de siste nesten 2 ukene

 • Fredag møtte jeg min kjære Synne på metrostasjonen her ved meg og så dro vi sammen ned til Downtown Montréal, og med masse butikker (som vi ikke har i Norge) var det perfekt for oss.
 • Lørdag var jeg på velkomstfesten til en av de andre norske som bor rett ved meg/avskjedsfesten til vertssøsteren hans som drar til Østerrike. Vi var i en stor park (som er rett ved meg), og det var en veldig fin dag/kveld. Jeg ble presentert for halve slekta til vertssfamilien hans, og snakket alt for mye norsk haha
 • Søndag dro jeg med vertsøster til Mont Royal. Det var det markedsdag, så det var mye salg, men ikke fult så mange fine klær. Jeg fikk hvertfall kjøpt tre permer, blyanter, highlightere og penner for bare 6$ (35 kr ish) så det var jo greit.  Hun tok meg også med til Frite Alors hvor jeg fikk smakt min første pouitine! Det var overaskende godt, og den brune sausen mindte meg om Norge..
 • Mandag var jeg bare hjemme, prøvde å jogge en tur til den parken jeg snakket om, gjorde det også, men jeg har så lite selvkontroll så ble litt gåing også gitt hehe, men uansett deilig å komme seg ut. Prøvde også å finne noe norsk å lage til middag men endte opp med å aldri lage noe for det var helt umulig..

  11950841_933146680065225_1070722440_n

  Men lo da jeg fant dette her

 • Tirsdag – fredag.. Vet ikke helt hvor jeg skal starte, men dette var hvertfall min første skoleuke. Kan jo begynne med å si at skolen er plus grand pour moi (for stor for meg) og har sikkert 100 forskjellige trappeoppganger, etasjer og klasserom, så jeg var mildt sagt lost første dagen. Spurte om veien til hver time, men fant fort ut hvem som var i samme klasse som meg, og hang meg bare på dem. Det var en overveldende første skoledag, og jeg fikk ikke akkurat den beste starten. Det å ikke kjenne noen, ikke forstå et jævla ord av det læreren sier og i tillegg sitte i et klasserom med 30 grader var ikke akkurat slik jeg hadde forestilt meg det. Jeg hadde bestemt meg før jeg begynte med denne bloggen at jeg skal være ærlig, så future utvekslingsstudenter; skolen er tøff, men alle sier det blir bedre så håper på det. På tirsdagskvelden kom kontaktpersonen min, så fikk snakket ut med henne og det var godt. Det går bedre for hver dag, men jeg får fortsatt spørsmål på skolen om hvordan i alle dager jeg skal klare meg når jeg ikke snakket fransk. Jeg skal LÆRE det sier jeg, men de forstår ikke det helt heller. Man kan si at de ikke er så vandt til utvekslingselever nei ..
 • Torsdag var jeg på min første håndballtrening og det var deilig å trene igjen, men gud så støl jeg er nå! Det var vanskelig å spille treningskamp når alt foregår å fransk, men jeg kan jo spillet så det ordnet seg etterhvert. Jeg har et lite håp om at jeg skal være i super-form når jeg kommer hjem igjen, eller i hvertfall ikke legge på meg så mange av de berømte utvekslinskiloene.

Og nå er vi pakket og klare til å dra på camping til Mont Tremblant med vennene til vertsøster. Forhåpentligvis blir det en bra helg (vi har fri på mandag)

Reklamer

2 kommentarer om “Oppsummering

 1. odakleppen sier:

  De første skoleukene er tøffe og det er ikke å få seg venner som er utfordringen! Du kommer nok til å være sliten og trøtt av å konstant prøve å forstå hva alle sier. Det blir bedre for hver dag som går. Jeg sov en del i timene de første ukene …. hahahah

  Liker

  • johannaslinde sier:

   Jeg synes det er vanskelig å skaffe seg venner også jeg da haha, men ja skolen er myye vanskeligere enn forventet, men jeg merker allerede litt fremgang i språket så det gir meg håp haha

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s