Je suis finalement majeure

Lokal tid: 21:28

Det var noe sant i det der at det går (mye) fortere etter jul, for det har det jammen gjort også. Det er allerede 3 måneder siden jul, og jeg som husker da jeg hadde «holdt ut» 3 måneder her i Québec, og nå er det visst gått over 7. Det er mye som ikke blir skrevet om her på bloggen (blant annet alle de helt normale hverdagene..), men nå skal jeg plukke ut noe av det mest interessante som har skjedd siden sist gang.

For å begynne så har jeg sett min første hockeykamp med Les Canadiens sammen med v-søs, hockeylaget her i Montréal! Det var en veldig spennende kveld, og det at vi hadde veldig gode billetter gjorde at opplevelsen ble mye bedre. Det var kiss-cam, masse støy og mye action på banen, og jeg nøt hvert sekund.

IMG_5353IMG_5345

I år så var det en ski-tour som het Tour de Canada, og en av etappene var lagt til Montréal 2. mars, og selvsagt måtte nordmennene dra og støtte fedrelandet! Vi var 3-4 norske pluss to venninner av meg fra skolen, og det var faktisk første gang jeg så et skiløp live! Jeg husker at det var fryktelig kaldt og jeg holdt på å fryse av meg beina, men Norge vant det det var å vinne, så jeg dro fornøyd hjem igjen. Føler jeg har blitt enda mer patriotisk etter at jeg kom hit hehe.

12806149_1020265264686699_5102458009988438401_n

Meg og nordmennene mine; Tora og Synne ❤

DSC_0781

HEIA NORGE!

DSC_0793DSC_0794DSC_0811

DSC_0814

Vi så til og med NRK, ble nesten litt starstrucked haha

Og så, for å ikke glemme det aller viktigste som har skjedd denne måneden; jeg har endelig blitt 18 år!! Lørdagen før dro jeg på restaurant med venninner fra skolen og Tora og Synne for å feire bursdagen min og venninnen min Sabina som ble 17 år samme dag som meg.

IMG_5681 2

Sabina og Nikol, venninnene mine fra skolen

IMG_5683

vb Norge

IMG_5692Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with b5 preset

Selve bursdagen var onsdagen 16. mars, og dagen startet med en hyggelig frokost sammen med v-mor, som lagde meg stekte egg og kaffe, før jeg åpnet en pakke jeg hadde fått fra familien i Norge. Det er rart å ikke få sang og kake med lys på senga, men jeg overlevde uten. På skolen ble jeg møtt av venninnene mine med klemmer og gratulasjoner, og gaver, og jeg ble til og med sunget for i franskklassen. Siden jeg går på skole med folk som er et år yngre enn meg, så ble alle overrasket over at jeg ble 18 år og myndig (selv om jeg ikke føler det sånn haha).

IMG_5777IMG_5781IMG_5786

Da jeg kom hjem så skypet jeg med familien før jeg spiste middag med vertsfamilien, og jeg drakk mitt første lovlige glass med champagne som jeg fikk i gave. Etter det var det kake med lys og gaver. Det er i stunder som det at jeg innser hvor heldig jeg er med vertsfamilien min som virkelig har tatt meg inn som en av dem ❤

IMG_5414IMG_5425IMG_5422

 

Vi snakkes snart ❤

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s