De belles retrouvailles à Montréal

På torsdag ble det ikke gjort noe produktivt i det hele tatt, for hele meg visste at det kom til å skje noe ganske etterlengtet den ettermiddagen. Etter en del venting så møtte jeg vmor og vfar der hvor de jobber i sentrum, og vfar og jeg satte etterhvert kursen mot flyplassen. En tur som vanligvis tar 20 min, men som på grunn av trafikk tok dobbelt så lang tid. Deretter var det venting og jeg kjente spenningen bygge seg opp sakte men sikkert. Og plutselig kom han ut i ankomsthallen, min kjære pappa som jeg ikke hadde sett på 7 hele måneder. Det var så surrealistisk som man kan få det.

Pappa sov på et hotell sentralt nede i gamlebyen, og fredag morgen dro jeg ned for å møte han igjen. Det var tid for sightseeing og jeg hadde gledet meg lenge til å endelig få vise noen hvordan jeg har det her i Montréal. Det ble en tur innom Basilica Notre-Dame (fun fact: begravelsen til den avdøde mannen til Cèline Dion skjedde her) og spasering nede ved elven i Gamlebyen. Deretter tok vi metroen til Mont-Royal og kikket litt rundt der også.

Har forresten fått nytt objektiv i bursdagsgave så nå er det bedre bilder også !!

DSC_0877DSC_0879DSC_0895DSC_0883

DSC_0871

Basilica Notre-Dame

DSC_0857

Basilica Notre-Dame

DSC_0864

DSC_0862

Basilica Notre-Dame

DSC_0863

Basilica Notre-Dame

DSC_0900DSC_0905DSC_0907DSC_0910DSC_0912

Lørdag var det tid for å besøke skolen min og Oratoire St. Joseph (hvor jeg faktisk skal ha graduation-sermonien i) som er på motsatt side av skolen min. Collège Notre-Dame er jo veldig annerledes enn den videregående skolen min i Norge, så det er vel blitt et av symbolene på utvekslingsåret mitt for meg.

DSC_0928DSC_0938

DSC_0963

Oratoire Saint Joseph

DSC_0936

Skolen min, Collège Notre-Dame

DSC_0941

DSC_0948

Skikkelig turist lol haha

DSC_0966

På kvelden var det tid for middag hos vertsfamilien hjemme hos meg. Det var veldig hyggelig at de kom så godt overens og det ble en veldig fin kveld ❤

DSC_0977DSC_0980

Søndag var det i motsetning til de andre dagene, veldig kaldt, rundt -10 grader. Det ble litt shopping i sentrum, og ellers så slappet vi av på hotellet. På kvelden var det tid for å si hade nok en gang, men nå er det bare litt under 3 måneder til vi sees igjen. Jeg var veldig glad for å få besøk, og når jeg tenker tilbake på det så virker det veldig urealistisk at han faktisk var her. Den vanlige skolehverdagen virket plutselig så fjern og det var deilig å være på «ferie» i sin egen by. Den tredje siste  måneden har begynt, og det har begynt å gå opp for meg at dette oppholdet nærmer seg slutten. Det blir spennende å se hva de neste månedene har å by på ❤

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s