brev fra fortiden

Skrevet 4. juni 2016, Camp de fin d'année, Québec

I skrivende stund er du trist, for du innså akkurat hvor hardt det kommer til å bli når du skal forlate dette stedet om under 4 uker. Nå, 6 måneder senere, har du hatt tid til å tenke over alt du har opplevd, alt du har sett, hørt, luktet og alle menneskene du har møtt, alle som har vist interesse og alle som ga totalt faen. Hvert øyeblikk, hvert møte, hver motbakke og hver opptur har gjort deg til den personen du er i dag og hvordan du ser på verden rundt deg. Du har opplevd mye og du har blitt satt i posisjoner du ikke visste om du kom til å komme levende ut av. Men du har klart det og du har vist alle at det er mulig om man bare vil nok. 

Jeg håper du fortsatt husker alt du opplevde i Montréal i løpet av de 10,5 månedene du bodde der; hver tur med metroen, hver morgen på en privatskole, hver diktat i fransktimen, hver gang du ikke forsto noe i mattetimen, hver gang vi fikk bruke iPad i timene, hvert kunstprosjekt med musikk i ørene. Det er sånne ting man setter pris på i etterkant, og kanskje glemmer litt siden det ble så vanlig. 

(…)

Jeg vil at du skal huske at du i løpet av dette året har opplevd noe av det verste og det beste i hele ditt liv. Du har møtt så mange fantastiske mennesker og virkelig utvidet horisonten. Du har sprengt grenser og du har imponert deg selv og andre. Du har klart 10 måneder borte fra alle, og da kan du klare alt, uansett hva og uansett hvor håpløst det kan se ut.

Jeg er så stolt over deg og at du tok sjansen, for det lønte seg. 

Gleder meg til å se hvordan livet hjemme i Norge blir igjen. Nesten like spennende som da jeg dro. Nesten utveksling del 2…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s